Husqvarna DMS 160 AT Boormotor op statief

DMS 160 AT Boormotor op statief

- Kleine maar sterke boormotor op zijn eigen statief, met ingebouwde slipkoppeling (SMC) en elektronische aanduiding van belasting/stroom. Verkrijgbaar in drie versies: Gyro, AT en ATS. De DMS 160 Gyro heeft een telescopische steun met dezelfde flexibiliteit als de overige Husqvarna Gyro systemen. De DMS 160 AT kan worden gedraaid en gekanteld, met een snelle aansluiting tussen de kolom en de bodem, en de DMS 160 A heeft een expansiebout.
- De draaikolom van de DMS 160 AT kan 80° verticaal en 360° horizontaal worden gedraaid, zodat de gebruiker bij het boren met één keer opstellen een volledige flexibiliteit geniet.
- De DMS 160 A heeft een vaste kolom met bodemplaat en expansiebout.
- De indicator voor de boorbelasting (LED) geeft de actuele belasting van de machine aan, zodat de gebruiker een optimale boorsnelheid kan toepassen. De machine is daarmee uiterst effectief.
- De boormotor is voorzien van een elektronische overbelastingsbeveiliging, die overbelasting helpt voorkomen en de levensduur verlengt.
- Een ingebouwde slipkoppeling beschermt de machine en het gereedschap tegen sterke uitwendige krachten. Voor een langere levensduur.
Technische specificaties voor DMS 160 AT:
Motor:
- Ingangsvermogen: 1550 W
- Spanning: 230 / 110 V
- Fasen: 1
- Stroomsterkte: 6 / 13 A
- Spilsnelheid, vol belast: 1100 tpm
- Nominaal vermogen: 0/950 W
- Nominale stroom: 6/13 A
Boorbit:
- Max. boordiameter: 120 mm
Afmetingen:
- Totaalgewicht: 12 kg
Aansluiting:
- 1/2" inwendig: