Husqvarna K760 benzine doorslijper 350 mm

K760 benzine doorslijper 350 mm

-De Husqvarna K 760 is een krachtige allround doorslijpmachine met eigenschappen die hem tot een van sterkste doorslijpmachines maken die er zijn. Voorzien van de nieuwe generatie Active Air FiltrationT, een van de efficiëntste centrifugale luchtzuiveringssystemen op de markt met een bedrijfstijd van één jaar zonder dat het filter vervangen hoeft te worden, alsmede van SmartCarbT, een ingebouwde automatische filtercompensatie en een uiterst efficiënt trillingsdempingssysteem. De K 760 heeft een X-Torq®-motor, die de uitstoot tot 75% vermindert en het brandstofverbruik met 20% verlaagt. Andere belangrijke eigenschappen zijn onder meer DuraStarterT, een startmechanisme met stofafdichting die de betrouwbaarheid en levensduur vergroot. De K 760 is ideaal voor het zagen van beton en steen bij verbouw, renovatie en nieuwbouw. Hij is tevens perfect voor het zagen van kleinere gaten en het bijwerken van raam- en deuropeningen, alsmede voor het zagen van trottoirbanden, tegels en asfalt in de groenvoorziening en bij wegwerkzaamheden.
- SmartCarb(tm)
- Omsloten aandrijving
- Optimale ergonomie
- Dankzij een lager gewicht en een hoog vermogen gaat het werk sneller en eenvoudiger, met een geringere belasting van de gebruiker.
- Zeer lage trillingsniveaus dankzij efficiënte trillingsdemping.
- Start zeer eenvoudig met Air Purge, decompressieklep en geïntegreerde choke /starthendel.
- Dura StarterTM-startmechanisme met stofafdichting en het duurzame startkoord reduceren het risico van stilstand, vergroten de betrouwbaarheid en verlengen de levensduur.
- Het DEX-systeem met een eenvoudig verstelbare waterklep zorgt voor een efficiënte stofbeheersing en een minimum aan slib.
- SmartCarbTM, een ingebouwde automatische filtercompensatie, zorgt voor een constant hoog vermogen en verlaagt het brandstofverbruik.
- Minimale onderhoudseisen dankzij Active Air FiltrationTM en Poly-V overbrenging.
Technische specificaties voor K 760:
Motorspecificaties:
- Cilinderinhoud: 73,5 cm³
- Vermogensoutput: 3,7 kW
Vibration & noise data:
- Trillingen voorste handgreep: 2 m/s²
- Trillingen achterste handgreep: 2,6 m/s²
- Geluidsdrukniveau bij oor van de gebruiker: 101 dB(A)
- Geluidsniveau gegarandeerd (LWA): 113 dB(A)
Zaaguitrusting:
- Inclusief zaagblad S1465:
- Bladdiameter: 350 mm
- Zaagdiepte: 125 mm
Afmetingen:
- Gewicht: 9,9 kg